Kylmälaitteiden asennus ja huolto Rovaniemeltä

Kylmälaitteet asennuksineen jäänkestävällä ammattitaidolla koko Lapin alueella

Hektisessä työssä on harvoin aikaa taistella toimimattomien koneiden kanssa. Siksi on hyvä huolehtia siitä, että valitut kylmälaitteet vastaavat haluttua käyttötarkoistusta ja -astetta ja että ne toimivat myös vauhdin kiihtyessä.

Vuonna 1990 perustettu rovaniemeläinen Kylmin Oy myy laadukkaat kylmälaitteet ravintoloihin, hotelleihin ja kauppoihin koko Lapin alueella. Tarjoamme yritysarkea kestäviä kylmälaitteita, jotka myös asennamme ja huollamme toiveidesi mukaisesti. Brändejämme ovat Electrolux, Porkka, Dieta ja Tefcold.

Luotettavasti kokeneiden ammattilaisten varmuudella

Suoritamme kylmälaitehuollot ja -asennukset luotettavasti kokeneiden ammattilaisten varmuudella. Huollamme ja asennamme lisäksi kylmiöitä ja pakastushuoneita. Säännöllinen huolto takaa laitteen toimintavarmuuden ja häiriöttömän käytön, mikä on elintärkeää yrityksille, jonka toiminnan edellytyksiä tehokkaat koneet ovat.

Taitavasti asennettu ja huollettu kylmälaite on myös energiatehokas, sillä lauhduttimien ja höyrystimien puhtaat lämmönsiirtopinnat mahdollistavat optimaallisen kulutuksen ja ylipäätään sen, että laitteella on edellytykset toimia ongelmitta. Säännöllisellä huollolla lunastaa usein laitteelleen myös entistä pidemmän käyttöiän.

Ota yhteyttä »

Säännölliset huollot ja välitarkastukset

Kylmälaitteet sisältävät runsaasti komponentteja, joten suosittelemme tekemään laitteelle huolto-ohjelman. Kylmin Oy tarjoaa niin säännölliset huollot haluttuina aikoina kuin välitarkastuksetkin. Huoltoa tehdessä ammattilainen tarkastaa ja mittaa esimerkiksi kompressorit, varolaitteet, lämpötilan, lauhduttimen ja höyrystimen sekä muut säätölaitteet vuototarkastusta unohtamatta. Asianmukaiset huollot merkitään aina huoltokirjaan.

Olemme apunasi myös silloin, kun kylmälaitteesi järjestää yllätyksen vuosihuoltoa kyselemättä. Voit siis milloin tahansa olla meihin yhteydessä.

Noudatamme työssämme sekä Suomen että EU:n lainsäädäntöä, ja olemme Electroluxin valtuutettu myynti- ja huoltoyhtiö. 

Myynnissä olevia kylmälaitteita voi tiedustella meiltä suoraan yhteydenottolomakkeella.
Näet sivuillamme myös ajankohtaisia myynti-ilmoituksia.

Palvelemme kaikkialla Lapin maakunnassa. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä »