Pesulalaitteiden asennus ja huolto Rovaniemeltä

Pesulalaitteet ja huollot puhtaalla kokemuksella koko Lappiin

Laitospesuloissa koneet tekevät moninkertaisesti pidempiä työpäiviä kuin ihmiset. Tästä syystä koneiden on kestettävä jatkuvaa käyttöä eikä sijaa rautaisten voimien ehtymiselle ole.

Kylmin Oy myy, asentaa ja huoltaa laadukkaat pesulakoneet Rovaniemen ja muun Lapin alueella. Asiakkaitamme ovat pääasiassa kunnat ja palvelukeskukset, joille myymme ja asennamme niin pyykinpesukoneita kuin kuivausrumpuja ja -kaappeja.

Etsimme ja suunnittelemme asiakkaalle aina parhaan mahdollisen pesulalaiteratkaisun, jossa korostuvat huolella valitut koneet ja käyttötarkoitustaan palveleva tila. Toimitamme laitteita, joiden takana voimme seistä silloinkin, kun emme asenna niitä.

Ota yhteyttä »

Suosittelemme pesulalaitteiden säännöllistä huoltoa

Sillä sen tärkeys kasvaa ammattimaisessa käytössä. Tarkkuudella tehty huolto pidentää laitteen käyttöikää ja laskee siten myös yrityksen kustannuksia pitkällä aikavälillä. Toimintavarma pesulalaite on myös halpa vakuus työturvallisuudesta, sillä pahimmillaan toimimattomat koneet voivat olla työntekijöille vaaraksi tai hankaloittaa muuten työn tekemistä ja heikentää työtehoa.

Suoritamme työt 30 vuoden kokemuksen tuomalla taidolla tehokkaasti niin sovitusti ennakkohuoltona kuin äkillisen vahingon sattuessa. Ammattilaisen tekemä työ takaa puhtaasti paremman toimintavarmuuden laitteelle. Työllä on myös takuu.

Kylmin Oy toimii Electroluxin valtuutettuna myynti- ja huoltoyhtiönä, ja palvelemme Rovaniemeltä käsin koko Lappia. Voit sopia niin yksittäisistä käynneistä kuin pidemmistä huoltosopimuksista tarpeesi mukaan.

Myynnissä olevia pesulalaitteita voi tiedustella meiltä suoraan yhteydenottolomakkeella
Näet sivuillamme myös ajankohtaisia myynti-ilmoituksia

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä »