Suurkeittiölaitteiden asennus ja huolto Rovaniemeltä

Suurkeittiölaitteet asennuksineen kovalla kokemuksella koko Lappiin

Suurkeittiöt eivät ruoki asiakkaitaan puisilla soppakauhoilla, vaan tehokas arki vaatii järeitä, käyttöä kestäviä laitteita. Suurkeittiöt palvelevat isoja asiakasmassoja aamusta iltaan, joten myös valittujen koneiden on selvittävä kovasta kuormituksesta. Kylmin Oy myy, asentaa ja huoltaa suurkeittiölaitteet kunnille ja palvelukeskuksiin Rovaniemellä sekä koko Lapissa.

Teemme työmme ammattitaidolla ja tehokkaasti asiakkaan aikaa ja kuluja säästäen. Toimintavarma, laadukas ja huollettu laite nimittäin kuluttaa vähemmän energiaa eikä syö korjausbudjettia.

Suurkeittiölaitebrändejämme ovat Dieta ja Electrolux, joilla varmistamme sujuvan arjen niin keittiössä kuin niiden antimia nauttivissa yksiköissä. Arvostamme työssämme yhtä paljon sekä laatua että nopeutta, joilla varmistamme korkean asiakastyytyväisyyden.

Ota yhteyttä »

Laitteiden huolto aina paikan päällä

Keittiökoneet ovat yleensä kooltaan niin isoja, että niiden toimittaminen erilliseen huoltoon on hankalaa. Hoidamme työt koko Lapin alueella aina paikan päällä. Suoraan suurkeittiöön kannettuna saat myös myymämme laitteet.

Voit sopia niin yksittäisistä huolto- tai tarkastuskäynneistä kuin pidemmistä huoltosopimuksista tarpeesi mukaan. Autamme myös yllättävien vikojen sattuessa, jolloin takaamme sen, että joukot saa ruokittua jälleen ilman vanhan ajan vehkeitä.

Kylmin Oy:n kotipaikka on Rovaniemellä, mutta palvelemme asiakkaita koko Lapin alueella. Olemme Electroluxin valtuutettu myynti- ja huoltoyhtiö.

Myynnissä olevia pesulalaitteita voi tiedustella meiltä suoraan yhteydenottolomakkeella
Näet sivuillamme myös ajankohtaisia myynti-ilmoituksia

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä »